top of page
Madeliefjebloemen

Groeien
vanuit
je hart

IMG_6841.JPG
293410307_393435972877016_3316522591196472021_n.png

Wegwijzers & coaching van hart tot hart


In lijn met jouw natuur

Hallo bezielde jij!

Zalig! Je hebt gekozen om voluit te groeien, jezelf niet klein te houden in je leven. Helemaal jezelf zijn, is bewuste keuzes maken voor jezelf en/of je kroost en ten volle ervaren wat volledig in lijn ligt met jouw natuur. Jij bent geboren om je natuurlijke flow te volgen, te luisteren naar je hart & je lijf en te handelen vanuit je principes wat je dichter bij jezelf brengt, dichter bij je verlangens en dromen. 

Jij maakt impact in jouw leven en dat van je kinderen. 

IMG_6999.JPG

Ik ben Linde Vandaele.

Mijn passie ligt bij groei, zowel zichtbaar in de natuur als deze bij volwassenen & kinderen. Als hoedster neem ik je mee op een holistisch pad waar jij jouw puurheid, transformerende kracht en levensvreugde kunt voelen en voeden. Zo krijgt je leven een bewuster perspectief.

Ik zoek steeds naar verdieping op mijn Levenspad, die mij rake inzichten geeft én tevens de nodige valpartijen of uitdagingen bezorgt. 

Wil jij ook die diepe verbinding met jezelf versterken en jouw unieke weg volgen?

Jij bent welkom! Helemaal. 

Services
Tarwe veld
De missie van GEZOND GEGROND GROEIEN is om de stroming, de levensvreugde en de kracht van jouw hart opnieuw te voelen en te ervaren. Om diepere verlangens te voeden, om contact te maken met jouw eigenste wijsheid, met de oneindige kracht van jouw zelfgenezende vermogens.

Jij kunt weer gaan schitteren vol vitaliteit, zelfliefde, goesting, daadkracht, ... .
Het LEVEN weer ten volle BELEVEN. 

Gezondheid is een verhaal van harmonie tussen schijnbaar lossen elementen.

 
bottom of page