top of page
Madeliefjebloemen

Groeien
vanuit
je hart

IMG_6841.JPG
293410307_393435972877016_3316522591196472021_n.png

WEGWIJZERS & COACHING voor kinderen én hun hoed(st)ers


Be-leef jouw leven & manifesteer vanuit je hart

Hallo daar!

Zalig! Je hebt gekozen om voluit te leven vanuit gezondheid, vertrouwen en plezier, jezelf niet klein te houden, te overweldigen door drukte of te verstoppen in je dagelijkse leven. Helemaal gezond en energiek jezelf zijn, is bewuste keuzes maken voor jezelf én voor je kroost.  Dat je meer geluk mag voelen, meer flow mag ervaren. Meer rust en verbinding, elke dag opnieuw.

Hierdoor ervaar je bovendien meer verbinding met je kinderen of met de kinderen die je begeleidt. Herken jij de speelsheid en de vreugdevolle energie van kinderen? Jij bent ook zó geboren, vol vitaliteit en dat mag je ten volle voelen. Je mag jouw natuurlijke flow volgen én weer luisteren naar je hart & je lijf. Dit zijn jouw wegwijzers die je helpen om dichter bij jezelf te komen, dichter bij jouw verlangens en dromen. Met de holistische blik van Gezond Gegrond Groeien zetten we krachtige transformerende stappen die een positieve invloed hebben op je gezondheid, je mindset, je doelstellingen én je levenswijze. Maak impact in jouw leven en in dat van je kinderen.

Wat zou er gebeuren als jij jouw grootste angst die jou maar al te vaak tegenhoudt, kunt omzetten in de grootste drijfveer achter jouw intenties? De kracht van je hart is goud waard!

Ja, ik wil vanuit eenvoud en flow leven!
 

IMG_6999.JPG

Ik ben Linde Vandaele.

Mijn passie ligt bij groei en manifestatie, zowel bij deze die we kunnen zien in de natuur als bij deze van volwassenen & kinderen. Als hoedster van vele kinderen en groeiprocessen, neem ik je mee op een holistisch pad waar jij jouw puurheid, transformerende kracht en levensvreugde kunt voelen en voeden. Zo manifesteer jij meer vanuit je hart.

Ik zoek steeds naar verdieping op mijn Levenspad via boeken, opleidingen, bosmomenten, het leven zelf,  dat mij rake inzichten geeft én tevens de nodige valpartijen of uitdagingen bezorgt. 

 

Wil jij ook die diepe verbinding met jezelf versterken en jouw unieke weg volgen?

Jij bent welkom! Helemaal. 

Ja, helemaal!

Pure voeding voor lichaam & geest
 

Services
Tarwe veld
DSC_0143.JPG
 De verbinding tussen lichaam & geest wordt via de voeten in beweging gezet. De weg naar meer ontspanning, kracht én helderheid.
Image by Fuu J
Leven met goesting, zelfvertrouwen én zo jouw verlangens vormgeven. 
Ruimte maken om in jouw kracht te staan.
DSC_0116.jpg
Van kinderyoga tot toverklassen waar actie, rust en groei centraal staan. Een gezond lichaam hangt samen met een gezonde geest. 
Jong geleerd, is oud gedaan!
De missie van GEZOND GEGROND GROEIEN is om de stroming, de levensvreugde en de kracht van jouw hart opnieuw te voelen en te ervaren. Om diepere verlangens te voeden, om contact te maken met jouw eigenste wijsheid, met de oneindige kracht van jouw zelfgenezende vermogens.

Jij kunt weer gaan schitteren vol vitaliteit, zelfliefde, zelfvertrouwen, goesting, daadkracht, ... .
Het LEVEN weer ten volle BELEVEN. 

Gezondheid is een verhaal van harmonie tussen schijnbaar losse elementen.

 
bottom of page